Ekologiska kryddor ger nytt liv till maten

Har du svårt att hitta på nya maträtter och variera din matlagning? Kanske kan ett par nya kryddor väcka din kreativitet och ge mer smak åt din vardag. Vi är nog många där ute som känner igen oss i att endast använda salt och peppar när vi lagar mat, men genom att expandera vårt kryddskafferi kan de mest simpla rätterna höjas till en helt annan nivå.

Välj ekologiskt

Tack vare den internationella näthandeln är vi bara ett klick ifrån kryddor från all världens hörn. Dessvärre tar miljön mycket stryk då kryddor tillverkas och mycket kemikalier används. När du köper ekologiska kryddor tar du dit ansvar gentemot miljön och bidrar till en mer hållbar framtid.

Underlätta matlagningen med färdiga kryddblandningar

Har du problem med att lista ut vilken krydda som passar bra med vad? Oroa dig inte, numera finns en uppsjö av färdiga kryddmixar varav många beskriver vilken maträtt de passar med. Köp en färdig kryddmix till din Chili con carne, kycklinggryta, curry och många fler.

Ingen förväntar sig att du ska sätta alla smakerna på första försöket. Att bli bra på något tar tid och det viktigaste är att du har roligt och lär dig under processen.