Enkla skönhetsknep

Att känna sig vacker är något de allra flesta strävar mot och kan hjälpa vem som helst att må bättre. Här kommer våra enkla favoritknep som kan göra dig fin, utan att lida pin. 

Löshår

I alla tider har hår varit en statussymbol, ofta till den grad att den naturliga hårväxten inte räckte till. Vi känner säkert alla redan till hur peruker hade en storhetstid under 1600-talet, men det är inte första gången som den sociala eliten bar löshår. Redan under forna Egypten, ca 3000 år före kristus var peruker i stort mode. Alla, från slavkvinnorna till den högsta adeln bar då peruker.Idag är åter igen användningen av löshår otroligt vanligt och man ser dagligen rapporter om hollywoodstjärnor som bär dem.Nu använder man dock ganska sällan peruker, istället använder man en typ av löshår som man generellt kallar hårförlängningar och fäster dem i sitt vanliga hår. På så sett ser det, korrekt gjort, väldigt naturligt ut.Vackert hårLöshår är idag väldigt populärt och det är helt klart värt att lägga pengarna på. Dagens tekniker gör att löshåret ser helt naturligt ut och man känner sig verkligen snygg i sitt löshår.

Solskydd

En hälsosam hy är otroligt viktigt för att känna sig vacker och en av de mest skadliga sakerna som finns är solen. Att använda sig av bra och tillräckligt starkt solskydd är ett mycket bra steg i rätt riktning för att hålla huden fri från rynkor lite längre.  Detta är så viktigt att till och med Kim Kardashian lägger det i sin topplista om bästa tips.

Makeup

Makeup är något som verkligen kan förändra och förbättra ett utseende. genom att framhäva de positiva i sitt ansikte och istället förminska det som inte är lika tilltalande, kan man verkligen förändra sig med små knep. Ett tips är att alltid ha en bra concealer, en naturlig fondation, en mascara och en brynpenna hemma. Då kan man verkligen trolla bort sitt morgontrötta ansikte och istället framhäva sin skönhet.