Unna dig en skönhetsmask då och då

En ansiktsmask har många fördelar. Den kan hjälpa till med att pigga upp en trött hy och ge fukt till en hud som blivit torr. Vilken mask du bör välja beror mycket på vilken hudtyp du har.

Välj rätt skönhetsmask för din hy

Skönhetsmasker finns i flera olika varianter. Du kan exempelvis välja en mask med djuprengörande egenskaper, en som ger hyn extra mycket fukt eller en mask som vårdar och ger lyster till hyn.

Utgå från ditt hudtillstånd när du väljer din skönhetsmask. Har du problem med akne och fet hy, bör du inte välja en mask som tillför ännu mer olja till hyn. Istället kan det vara bättre med en mask som rengör eller tillför fukt. Du som har väldigt torr hy kan med fördel satsa på en skönhetsmask som har mycket vårdande egenskaper som hjälper din hy att återställa fuktbalansen.

Ansiktsmask för en stund av avkoppling

Att lägga en skönhetsmask är inte bara bra för din hy. Det kan också vara ett härligt sätt att koppla av på. En ansiktsmask kan du använda när du ligger i badet, liksom när du myser i soffan framför din favoritserie. Så hitta någon online och beställ hem redan idag!