Allt om waist trainers

De senaste åren har waist trainers synts allt mer på sociala medier och fitness bloggar. Eftersom det har blivit vanligare först på senare tid kan det vara svårt att veta vad det är för något. Därför får du i det här inlägget en kort genomgång om vad en waist trainer är och vart du kan köpa en.

Så fungerar en waist trainer

En waist trainer kan ha två olika syften. Det ena är att forma din kropp i ett estetiskt syfte. Men det finns även de som är framtagna för att användas under träning om du vill få en bättre hållning och en smalare midja. Det finns alltså två varianter av waist trainers. De som är snygga och liknar en underklädes korsett och de som är mer flexibla att röra sig i under träning.

Köp en waist trainer

Oavsett om du vill skaffa en waist trainer av estetiska skäl eller för att forma din figur under träning så hittar du flera bra alternativ online. Välj mellan waist trainers i olika färger och utföranden. Du hittar till exempel de som fästes med spännen och de du fäster med en kardborre. Det finns både neutrala waist trainers och de som är mer dekorativa.