Snygga plagg i rätt storlek för dig

Visst är det lika roligt varje gång vi hittar ett platt som är både snyggt och passar perfekt. Att hitta rätt storlek är för många en djungel, men det behöver inte vara så svårt. Med handel online så är utbudet mer lättillgängligt än någonsin. Låt oss reda ut vad du behöver tänka på.

Testa dig fram

Det bästa är att testa sig fram, prova olika storlekar, be om hjälp av en vän eller personalen i butiken. Lär dig om dina favoritstorlekar i olika modeller och märken. Ibland är dem i svensk storlek och andra gånger importerade med utländsk storlek. Om så är fallet, lär dig vad det motsvarar i svensk storlek.

Olika storlekar

Redan när du söker i Googles sökmotor så kan du specificera storlek. Ta sedan även del av butikens storleksguide. En del behöver gå till barnavdelningen även fast dem är vuxna för att hitta sin storlek. Andra kan behöva en skräddare. I framtiden kommer även AI att hjälpa till.

Tips

Likaså, för de nyfödda kan det vara svårt i början med rätt storlek. Och dem växer ofta fortare än förväntat, så för dem kan det vara idé att köpa en storlek att kunna växa in i. För dig med större herrstorlek kan du hitta det du behöver hos XL Kläder.